tiistai 19. elokuuta 2014

Pukeutumisneuvontaa ja syksyn trendit 2014

On taas aika alkaa käydä läpi syksyn trendejä ja seurata mitä niistä kauppojen hyllyille valitaan. Pidän siitä, että trendit ovat nykyään paljon laajempi käsite kuin vain lyhyt listaus väreistä ja malleista jotka juuri nyt ovat "in".

Pukeutumisneuvonnan tarkoitus on löytää asiakkaalle sopivat tyylit, mallit ja värit kaiken tarjonnan keskeltä. Seuraan isojen muotitalojen mallistoja ja poimin sieltä innostavimmat ja muunneltavimmat tyylit ja trendit, sillä haluan tietää mitä maailmalla tapahtuu ja mitä siitä saamme myös tänne Suomeen eri liikkeiden valikoimiin. Tyylejä löytyy kaikissa eri hintaluokissa, eli se että poimin vinkkejä arvokkailta taloilta ei tarkoita etteikö niitä olisi yhtälailla tarjolla myös edullisemmilla merkeillä joita asiakkaideni kanssa käytän.

Esimerkkinä muutamia hyvin käyttökelpoisia syksyn trendejä ovat mm:

60-luvun linjat, jotka sopivat hyvin myös lyhyemmille ja pienikokoisille asiakkaille.Isot, ylisuuret neuleet, oikein mittasuhteiltaan käytettyinä mukavia syksyn asuja, erityisesti luonnollisen tyylin ystävät löytävät tästä tyylistä paljon ideoita.
Military/khaki- näistä riittää aina ammennettavaa eri tyyleihin, käyttökelpoista ja monipuolista, pieninä osina tai kokonaisuuksina.


70-luvun kuvioneuleet, syksyn ja talven vapaa-ajan pukeutumiseen, rohkeimmat yhdistävät toimistotyyliin hameen kanssa.
  


Ponchot ja viitat, mainioita vaihtoehtoja takeille, erityisesti syksyllä ja alle voi pukea kerroksittain vaatteita. Löytyy vaihtoehtoja hyvin erilaisiin tyyleihin, niin boheemiin kuin hyvin klassiseenkin.


Räätälöidyt puvut, maskuliinisia, työkäyttöön hyvin vahva tyyli. Tästäkin voi poimia osia ja pehmentää ja naisellistaa kokonaisuutta.Printit, 60- ja 70-luvun henkeen uskaltakaa käyttää värejä ja kuvioita rohkeasti, helppoja asuja, sillä eivät monesti kaipaa seuraksi juuri ollenkaan asusteita. Väriyhdistelmiä löytyy kaikille värityypeille ja printin kokoja niin pieni-, kuin isokokoisillekin.
Kuvat: Style.com
Gucci, Stella McCartney, Balmain, Temperley London, Etro, Ralph Lauren, Christian Dior, Gucci, Diane Von Furstenberg, Chloe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti