perjantai 24. elokuuta 2012

Tyylikäs kotiäiti

Kotiäitiys tuo mukanaan monelle haasteen pukeutumisessa, vaatteiden tulee olla mukavia, helppokäyttöisiä, pestäviä ja silti mielestäni tyylikkäitä, eikä tämä ole mikään helppo yhtälö. Vaatteiden pitäisi sopia meikittömään arkilookiin, mutta silti puistossa ja muita äitikavereita tavatessa verkkarilook ei tee oikeutta naiseudelle. Suosittelisin etsimään täysin uudet vaatteet kotiin jäädessä, niin ettei tule käytettyä vanhoja, usein urheilullisia vaatteita mukavuuden nimissä. Ulkoillessakaan ei tarvitse olla urheiluvaatteet päällä jos ei ole menossa lenkkeilemään rattaiden kanssa.

Aion jatkossa säännöllisesti etsiä sopivia kokonaisuuksia kotiäideille, niin että kotona olisi tyylikkäitä, omaan ulkoiseen olemukseen tyytyväisiä naisia, sillä kotona on paljon mukavampi olla kun tuntee olonsa tyylikkääksi huonosti nukuttujen öiden ja muiden haasteiden keskellä.

Tämänkaltaiset asut, mekko/ylisuuri yläosa, ovat esimerkisi pitkien legginsien seurana mitä helpoimpia kotiasuja, eikä mukavuudesta tarvitse tinkiä. Samankaltaisia asuja löytyy myös edullisista liikkeistä, vaikka kuvat ovat usein kalliimmilta merkeiltä. Muistakaa pitää perusasian kunnossa, varpaiden ja sormien kynnet lakattuna tai legginsien kanssa saman väriset sukat, niin että yksinkertainen asu näyttää viimeistellyltä.Kuva: Net-a-porter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti